SKIN BEAUTY párty :-) !!! HLEDÁME DOBROVOLNÍKY VŠECH VĚKOVÝCH KATEGORIÍ na EXKLUSIVNÍ testování VÝŽIVY PLETI!!! NOVINKA V ČR!

Využijte exklusivní nabídky, máte možnost účastnit se jako první v České republice testování nové revoluční inteligentní pleťové řady SKIN - výživy na pleť. Okamžitý výsledek - neuvěřitelný efekt již po prvním nanesení. Kompletní výsledek klinicky garantován již za 7 dní!!! Funguje to. Přijdťe nezávazně vyzkoušet a dejte najíst svým buňkám. Možnost využití detailní hloubkové  diagnostiky pleti BIA SKIN ANALYZÉREM!


- čištění a tonizace pleti
- hloubkové čištění maskou
- hydratace pleti
- exfoliace
-cílená péče o oči
-speciální ošetření vitamínem C
- součástí péče je počáteční i finální diagnostika Vaší pleti před i po ošetření - metodou bioimpedační analýzy

Efekt nejen pocítíte, ale i uvidíte již po prvním nanesení. Přijďte si užít čas relaxace a péče o Vaši pleť v příjemném prostředí a atmosféře a nezávazně vyzkoušejte, Vaše pleť Vám poděkuje. Pouze nyní vstupné DOBROVOLNÉ!!!

Těšíme se na Vás. 

Tým wellness koučů

Nejbližší termíny SKIN párty proběhnou ve dnech: 1.11.2014 od 15-16:30h ve studiu zdraví a krásy ve Dvoře Králové nad Labem a následně 5.11.2014 od 17 - 18:30 hod. Hlaste se prosím okamžitě, kapacita omezena, rychle se počet míst plní.

Přijímáme objednávky termínů, možnost v menších skupinkách s Vaší kamarádkou, maminkou, sousedkou, sestrou atd... Udělejte si dámskou jízdu a vyživte své buňky i z vnějšku! Stojí to za vyzkoušení - možnost v testu pokračovat k 7 dennímu klinickému výsledku - testovací verze, krásný dárek.